Findeen.com

Publicité

 • Kontrata e punës dhe zgjidhja e saj | Studio & Konsulencë ...

  Kontrata e punës dhe zgjidhja e saj | Studio & Konsulencë ...

  Kontrata e pune quhet ai veprim juridik i dyanshëm që krijon të drejta dhe detyrime reciproke mes punëdhënësit dhe punëmarrësit dhe që kanë të bëjnë me ...https://studioligjore.wordpress.com/2011/12/10/kontrates-se-punes-dhe-zgjidhja-e-saj/
 • KONTRATË PUNE PËR KOHË TË CAKTUAR / TË PACAKTUAR

  KONTRATË PUNE PËR KOHË TË CAKTUAR / TË PACAKTUAR

  të cilin e përfaqëson: _____ (në tekstin e mëtejshëm: Punëdhënësi), lidhë kontratë pune me ...http://www.atk-ks.org/wp-content/uploads/2014/05/5-Kontrate-pune-per-kohe-te-pacaktuar-caktuar.pdf
 • Kontrata e Punes - scribd.com

  Kontrata e Punes - scribd.com

  Kjo Kontrate Pune( me poshte e quajtur “Kontrata”, lidhet sot me date_________ prej dhe ndermjet paleve: PUNEDHENES: Ndermarrja “Fokus” Sh..p.k e regjistruar ...https://www.scribd.com/document/96798773/Kontrata-e-Punes
 • KONTRATAT E PUNES - 19.02.2016

  KONTRATAT E PUNES - 19.02.2016

  KONTRATAT E PUNES - 19.02.2016 Portali RTV 21. Loading... Unsubscribe from Portali RTV 21? ... Kontrata e punës - me hoxhë Ekrem Avdiun - Duration: ...http://www.youtube.com/watch?v=ZX9Kj0vu1g8
 • Kontrata e pergjithshme kolektive 2014 - slideshare.net

  Kontrata e pergjithshme kolektive 2014 - slideshare.net

  Kontrata e pergjithshme kolektive 2014 ... E drejta e punes komplet nexhatslideshare. Kontratat Menaxherat. Kushtet esenciale per lidhjen e nje kontrate ...https://www.slideshare.net/flamurtroni3/kontrata-e-pergjithshme-kolektive-2014
 • FORMA STANDARDE E KONTRATËS PËR PUNËN, ME KOMENTARIN ...

  FORMA STANDARDE E KONTRATËS PËR PUNËN, ME KOMENTARIN ...

  Forma Standarde e kontratës për punën me komentarin ligjor dhe udhëzimet për përdorim të përgjithshëm - 2 - FORMA STANDARDE E KONTRATËS PËR PUNËN,http://www.kontrata.net/repository/docs/Standard_Form_Contract_for_Employment_ALB_625087.pdf
 • Mirësevini ne ueb faqen zyrtare te Ministrisë së Punës dhe ...

  Mirësevini ne ueb faqen zyrtare te Ministrisë së Punës dhe ...

  Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ... Nesër më 19 maj 2017 ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, hap Panairin e Punës 2017.http://mpms.rks-gov.net/
 • LIGJI I PUNËS UDHËZUES PRAKTIK PËR BIZNESET - kontrata.net

  LIGJI I PUNËS UDHËZUES PRAKTIK PËR BIZNESET - kontrata.net

  D KONTRATA E PUNËS, LLOJET E PUNËSIMIT DHE TRANSFERIMI I STAFIT D 3. Cka duhet të përmbajë kontrata e punës? Ligji i punës i parasheh elementet e domosdoshme ...http://kontrata.net/repository/docs/Ligji_i_pun%EBs_-_Udhezues_praktik_per_bizneset_424536.pdf
 • E Drejta e Punes - fr.scribd.com

  E Drejta e Punes - fr.scribd.com

  Autroi: Meriton Shabani. E DREJTA E PUNES 1-Qfare raporti ka e drejta e punes me te drejten civile ? - e drejta e punes ne fillim ishte nen ndikimin e e te drejtes ...https://fr.scribd.com/doc/260858846/E-Drejta-e-Punes
 • Revista Elektronike e Aktualitetit Juridik: Kontratë pune ...

  Revista Elektronike e Aktualitetit Juridik: Kontratë pune ...

  Revista Elektronike e Aktualitetit Juridik ("REAJ") ka pёr qёllim t’i ofrojё njё pikёtakim nё internet lexuesve dhe autorёve tё letёrsisё juridike.http://aktualitetijuridik.blogspot.com/2012/05/kontrate-pune-apo-kontrate.html
 • Kontrate Qeraje Per Dyqane/Magazina - scribd.com

  Kontrate Qeraje Per Dyqane/Magazina - scribd.com

  Kontrata e Shitjes, Permbledhje. Forma Standarde e Kontrates Per Ndertimin ALB. ... Kontrata e Punes. About. Browse books; Site directory; About Scribd; Meet the team ...https://www.scribd.com/doc/62107319/Kontrate-Qeraje-Per-Dyqane-Magazina
 • Kryeministri Thaçi: Qeveria e Republikës së Kosovës do të ...

  Kryeministri Thaçi: Qeveria e Republikës së Kosovës do të ...

  Fjala e kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në ceremoninë e nënshkrimit të Kontratës së Përgjithshme Kolektivehttp://kryeministri-ks.net/?page=1,9,4117
 • Kontrata e Punes - Documents

  Kontrata e Punes - Documents

  Kontrata e Punes. by arberie-miftari. on Oct 24, 2014. Report Category: Documents. Download: 78 Comment: 0. 935. views. Comments. Description. Download Kontrata e Punes.http://documents.tips/documents/kontrata-e-punes.html

Publicité

Publicité

Nous soutenons