Findeen.com

Publicité

 • harta e shqiperise, harta e kosoves, harta e europes ...
  Harta e shqipërisë nga sateliti në internet, rrethet shqiptare me qytete dhe fshatra, malet fushat rrugët.http://hartaebotes.weebly.com/
 • Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan

  Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan

  Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan - Kosova, Mazedonien, Albanien, Jugoslawien und Balkan Map Collection.http://kosova.org/post/Harta-te-Kosoves-dhe-te-Shteteve-tjera-ne-Ballkan
 • Republika e Kosovës - Kuvendi - Ballina

  Republika e Kosovës - Kuvendi - Ballina

  Puna e organit legjislativ të Kosovës , informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara etj.http://assembly-kosova.org/
 • Republika e Kosovës - Kuvendi - Ligjet

  Republika e Kosovës - Kuvendi - Ligjet

  Ligjet më të reja të miratuara nga Kuvendi Evidenca e Ligjeve (PDF) U publikua: 24.11.2015 Ligjet më të reja të miratuara nga Kuvendihttp://www.assembly-kosova.org/?cid=1,122
 • Lajmet e fundit - Agjencia e Statistikave të Kosovës -

  Lajmet e fundit - Agjencia e Statistikave të Kosovës -

  Lajmet e fundit. Statistikat e Arsimit 2014/2015; Indeksi i Çmimeve të Inputeve dhe Çmimet në Bujqësi TM3 2015; Bruto Produkti Vendor (BPV) në baza tremujore ...https://esk.rks-gov.net/
 • Republika e Kosovës - Kuvendi - Deputetët

  Republika e Kosovës - Kuvendi - Deputetët

  Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014-)http://www.kuvendikosoves.org/?cid=1,102
 • Lajmet e fundit - Republika e Kosovës - Kuvendi - Ballina

  Lajmet e fundit - Republika e Kosovës - Kuvendi - Ballina

  Lajmet e fundit. E Premte, 27.11.2015 Në Boletin, kryetari Veseli nderoi Isa Boletinin me rastin e Festës së Flamurit . Veseli: Nderimi para varrit të Isa ...http://www.kuvendikosoves.org/?cid=1,128
 • Ballina - Republika e Kosovës - Zyra e Kryeministrit

  Ballina - Republika e Kosovës - Zyra e Kryeministrit

  Dokumentet Aktuale Marrëveshja e Stabilizim Asociimit Programi legjislativ për vitin 2015 PROGRAMI I QEVERISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS 2015-2018 Raport ...http://kryeministri-ks.net/
 • Fillimi

  Fillimi

  Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës (letërnjoftim, pasaportë apo patentë shofer) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj ...http://www.rks-gov.net/
 • Ditët e Festave Zyrtare në Republikën e Kosovës në ...

  Ditët e Festave Zyrtare në Republikën e Kosovës në ...

  KALENDARI I FESTAVE ZYRTARE DHE TË DITËVE MEMORIALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS PËR VITIN 2015. Ditët e Festave Zyrtare në Republikën e Kosovës në vitin 2015http://bankassoc-kos.com/pushimet-zyrtare
 • Ministrat - Republika e Kosovës - Zyra e Kryeministrit

  Ministrat - Republika e Kosovës - Zyra e Kryeministrit

  Kushtetuta e Republikës së Kosovës; Flamuri i Republikës së Kosovës; Stema e Republikës së Kosovës; Himni i Republikës së Kosovështtp://www.kryeministri-ks.net/?page=1,43
 • Ballina - MFSK - MKBS - MKSF

  Ballina - MFSK - MKBS - MKSF

  27 Nëntor 2015 FSK-ja shënoi ditën e saj, “Ditën e Forcës” me vizita dhe aktivitete të shumta; 27 Nëntor 2015 Letër urimi me rastin e 27 Nëntorit, Ditës ...http://mksf-ks.org/
 • Shoqata e Bankave të Kosovës

  Shoqata e Bankave të Kosovës

  Banka të sigurta në Kosovë dhe Shqipëri. Shoqata e Bankave të Kosoves po merr pjesë në Forumin Kombëtar për Siguri Bankare në Tiranë.http://bankassoc-kos.com/

Publicité

pages :1

Publicité

Nous soutenons