Findeen.com

Publicité

 • Dhikri i mbrëmjes

  Dhikri i mbrëmjes

  Dhikri i mëngjesit dhe mbrëmjes - Duration: 15:47. Artikuj të Zgjedhura Islame 13,902 views. 15:47 Leximi më i bukur i sures Kehf - Mishari Alafasi ...http://www.youtube.com/watch?v=mOjJ9UsR-cY
 • Dhikri i mbrëmjes | Mjeksia Islame

  Dhikri i mbrëmjes | Mjeksia Islame

  Fillon pasi t’a falësh namazin e ikindisë dhe zgjat deri sa të fillon koha e namazit të akshamit.( dmth mes kësaj periudhe kohore ) Mirëpo , është më e ...http://mjeksiaislame.com/dhikri-i-mbremjes/
 • Dhikri i mbremjes

  Dhikri i mbremjes

  Dhikri, Dhikri i mbremjes, Dhikri i mbremjes dhe i mengjesit, Dhiker. Category Education; License Standard YouTube License; Show more Show less.http://www.youtube.com/watch?v=Bazcx6vLYkY
 • Dhikri i mëngjesit – praktikoje | Mjeksia Islame

  Dhikri i mëngjesit – praktikoje | Mjeksia Islame

  E sakta është se lutjet e mëngjesit dhe të mbrëmjes kanë kohë të përcaktuar, për shkak se hadithet të cilat nxisin për thënien e këtyre lutjeve kanë ...http://mjeksiaislame.com/dhikri-i-mengjesit-praktikoje/
 • Dhikri i MBRËMJES | Practice Sunnah

  Dhikri i MBRËMJES | Practice Sunnah

  Dhikri i MBRËMJES: Kul huvall-llahu ehad. All-llahus-Samed. Lem jelid ve lem juled. Ve lem jekun lehu kufuven ehad.(3her) (Thuaj: Ai, All-llahu është Një!https://praktikosunnetin.wordpress.com/mburoja-e-muslimanit/dhikri-i-mbremjes/
 • 9789771241300: Asrar harb al-Yaman - AbeBooks - Abu Dhikri ...

  9789771241300: Asrar harb al-Yaman - AbeBooks - Abu Dhikri ...

  Asrar harb al-Yaman de Abu Dhikri, Wajih sur AbeBooks.fr - ISBN 10 : 9771241303 - ISBN 13 : 9789771241300 - Kitab al-Yawm - 1986http://www.abebooks.fr/9789771241300/Asrar-harb-al-Yaman-Abu-Dhikri-9771241303/plp
 • "Un dhikri pour nos morts" de Soeuf Elbadawi / France Inter

  n'a qu'une seule obsession : briser le silence qui entoure la tragique réalité d’un pays, qui selon lui « se meurt », les Comores. Un ensemble de quatre îles ...http://www.franceinter.fr/emission-la-chronique-enjaillee-de-la-niece-un-dhikri-pour-nos-morts-de-soeuf-elbadawi
 • Un dhikri pour nos morts. La rage entre les dents

  Un dhikri pour nos morts. La rage entre les dents

  Conscience brisée, un homme, fils et petit-fils d’un peuple de lune, raconte, la rage entre les dents, le lent délitement de son archipel.http://www.ventsdailleurs.fr/index.php/catalogue/item/un-dhikri-pour-nos-morts-la-rage-entre-les-dents
 • Dhikri i Mengjesit (Sabahut) - Mir se vini - Ballina

  Dhikri i Mengjesit (Sabahut) - Mir se vini - Ballina

  Dhikri i Mengjesit (Sabahut) اَلْحَمْدُ ِللهِ وَحْدَهُ، وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى مَنْ لاَ ...http://tvsllovia.weebly.com/dhikri-i-mengjesit.html
 • Dhikri i Mëngjesit dhe Mbrëmjes by Shërbe Islamin - issuu

  Dhikri i Mëngjesit dhe Mbrëmjes by Shërbe Islamin - issuu

  LUTJET E MËNGJESIT DHE TË MBRËMJES. SHQIPTOHET : Asbahna we asbaha el-Mulku lil-lah wel-hamdulil-lah la Ilahe il-lAllahu wahdehu la sherike leh, lehul-mulku we ...https://issuu.com/sherbeislamin/docs/dhikri-i-mengjesit-dhe-mbremjes
 • Un Dhikri pour nos morts, par Soeuf Elbadawi - MFI - RFI

  Un Dhikri pour nos morts, par Soeuf Elbadawi - MFI - RFI

  Le Tarmac, spécialisé dans le théâtre francophone du Sud, accueille pour sa fin de saison 2013 la pièce poétique et politique de Soeuf Elbadawi sur la tragédie ...http://www.rfi.fr/mfi/20130702-dhikri-nos-morts-soeuf-elbadawi/

Publicité

Publicité

Nous soutenons